Een maatwerktraject indienen

Regionale netwerken dementie kunnen bij DNN ondersteuning en begeleiding op maat aanvragen voor verbetertrajecten of projecten die bijdragen aan de implementatie van de zorgstandaard in hun regio. Deze projecten noemen wij maatwerktrajecten.

De aanvraagprocedure en precieze voorwaarden zijn te vinden op de DNN Hub, het besloten platform van netwerkcoördinatoren van DNN. Meer informatie vind je hier.

Twijfel je of heb je hulp nodig bij het opstellen van een aanvraag, neem dan contact op met Tjitske Binkhorst of met Sigrid Witzenburg. Zij kunnen ook meedenken over het aanvragen van offertes. 

Toetsgroep

Een toetsgroep komt maandelijks bij elkaar om ingediende maatwerktrajecten te beoordelen. De toetsgroep bestaat uit Alzheimer Nederland (Julie Meerveld), Dementie Netwerk Nederland (Esther Otten), VWS (Aloys Kersten, coördinator van de Nationale Dementie Strategie), Verenso (Serge Roufs), en Landelijk coördinator implementatie ZSD (Marieke van Werkhoven). Indien de aanvraag is goedgekeurd, wordt de offerte ondertekend door het bestuur van DNN.

Goedgekeurde maatwerktrajecten
Dementie Netwerk Twente

De eerste aanvraag die is goedgekeurd is voor het maatwerktraject ‘Casemanagement dementie in Twente goed geregeld!’ Deze aanvraag is ingediend door Dementie Netwerk Twente en op 30 mei 2023 goedgekeurd door de toetsgroep. Bekijk de aanvraag en het bijbehorende activiteitenplan hier.

Netwerk Dementie Fryslân

Het maatwerktraject ‘Verbeteren werkwijze Warme overdracht en inzetten nazorggesprek’ is ingediend door Netwerk Dementie Fryslân, en op 13 september 2023 goedgekeurd door de toetsgroep. Lees hier de aanvraag terug.