Nationaal Dementie Congres 2022 – Langer meedoen doen we samen – 31 oktober 2022

people-g2a2eca85c_1920

Het congres is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie: mensen met dementie zelf, naasten, mantelzorgers, onderzoekers, zorgprofessionals en beleidsmakers. U kunt naar het congres komen op locatie of het congres online volgen. Het programma op locatie duurt van 12.15 (inloop met lunch) tot 17.00 uur en vindt plaats in De Doelen te Rotterdam. Het online programma loopt van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Programma
De middag kent een breed programma waarin mensen met dementie en hun naasten centraal staan. Zij nemen dan ook een prominente plaats in op het congres. Tijdens het plenaire programma (start 13:00) gaan we onder andere in gesprek met minister voor Langdurige Zorg en Sport, Conny Helder. Daarnaast staan we stil bij langer meedoen met dementie in brede zin. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over het inzetten van ervaringsdeskundigheid, de invloed van culturele verschillen bij migranten met dementie, een sneak-preview van een nieuwe internationale documentaire en nieuwe tools om écht, liefdevol contact te maken met mensen met dementie.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 31 oktober
  • Tijden congres op locatie: 12:15 (inloop met lunch) – 17:00 uur
  • Locatie congres op locatie: De Doelen Rotterdam
  • Tijden online congres: 13:00 – 17:00 uur
  • Kosten: gratis

Meer informatie
Meer informatie over het programma vindt u hier. De website wordt de komende weken aangevuld met meer informatie over o.a. het programma. Houdt daarom de site goed in de gaten.