Nieuwe programmamanager

29 juni 2023

Dag, ik ben Sigrid Witzenburg en per 19 juni ‘23 begonnen als programmamanager bij DNN.

Ik ben getrouwd met Jan Harm en samen hebben we een dochter (Anahí 23 jaar) en zoon (Jesse 21 jaar), die beiden inmiddels studeren en buiten de deur wonen. Dat was voor ons de reden om ook nog een keer te verhuizen en sinds begin 2021 wonen we in Apeldoorn. In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze witte herder Woody en kan dan enorm genieten van de prachtige natuur die ons landje rijk is. Tennis is mijn favoriete sport en alhoewel ik een slechte kok ben, houd ik erg van lekker eten. Met andere woorden: het liefst heb ik dat een ander voor me kookt (maar dat is uiteraard lang niet altijd aan de orde). Verder vind ik het heerlijk om met een goed boek op de bank te ploffen.

Ik kom niet uit de ‘dementiewereld’, maar heb er veel affiniteit mee. Mijn achtergrond is projectmanager in marketing-communicatie-events en ik heb veel projecten voor de farmaceutische industrie gedaan, met name binnen neurologie. Verder heb ik een aantal jaren geleden de vierjarige opleiding tot shiatsu therapeut afgerond (shiatsu is de tegenhanger van acupunctuur), omdat de holistische benadering van de mens me erg aanspreekt. Een paar jaar geleden heb ik mensen met dementie mogen behandelen in een verpleeghuis en dat was een enorm dankbare ervaring. Vanwege de heldere blik die iedereen zonder uitzondering na afloop van de behandeling had.

Momenteel werkt Tjitske me in, want er valt natuurlijk enorm veel te leren en te lezen. Met heel veel plezier stort ik me op deze nieuwe uitdaging. Het was al een langgekoesterde wens van me om voor de doelgroep ‘mensen met dementie’ te mogen werken. Ik vind het ontzettend leuk om te merken hoe hartelijk ik word ontvangen. Dank daarvoor en ik kijk er naar uit iedereen ‘live’ te leren kennen.